Skip to content

НОВИНИ

Дивіться наші останні новини нижче

Чому болить спина: говоримо з неврологом

Чому болить спина: говоримо з неврологом

Які причини болю в спині зустрічаються найчастіше, як коли варто робити МРТ, як на біль в спині може повиливати малорухливий спосіб життя,  при яких симптомах не можна займатися самолікуванням. Про це і інше поговорили з неврологом, головним лікарем центру реабілітації хребта та суглобів Аксіс – Ольгою СОРОКОПУД.

Оніміння в руках та ногах: причини та діагностика

Оніміння в руках та ногах: причини та діагностика

Безсоння, тривожність чи часті стреси на роботі. Ви втомлюєтеся швидше звичайного без видимих ​​причин? Чи стали прокидатися щоночі? Навіть надто холодні руки та ноги повинні насторожити. Все це може бути ознаками порушень нервової системи. Щоб упіймати захворювання на ранній стадії, достатньо пройти кілька обстежень.

Про те, як вивчають стан головного мозку та нервової системи сучасні лікарі, про нові методики у цій галузі розповіла лікар невролог «Центру реабілітації хребта та суглобів Аксіс» – Ольга Сорокопуд.

День матері разом з Аксіс

День матері разом з Аксіс

Вже зовсім скоро всі українці відзначатимуть однин з прекрасніших і теплих днів – День матері 2023. Свято, яке присвячене найріднішій людині на Землі, а тому кожна дитина, неважливо скільки їй років, хоче потішиті маму й подарувати їй щось приємне. Наше головне побажання для мам – щоб здоров’я було міцним і ніколи не підводило.

Саме тому команда центру реабілітації хребта та суглобів Аксіс пропонує потурбуватись про здоров’я ваших матусь і підготувала вигідні пропозиції для найкращого подарунку.

Консультація невролога за акційною ціною!

Консультація невролога за акційною ціною!

Думаєш зайнятись своїм здоров’ям з нового року? Не чекай! Потурбуйся про себе вже сьогодні. Запишись на консультацію до лікаря-невролога за АКЦІНОЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ. Вартість прийому зі знижкою 400 грн

5 проблем, які може вирішити медичний фітнес

5 проблем, які може вирішити медичний фітнес

Найголовніший плюс медичного фітнесу полягає в тому, що він допомагає адаптувати людину до нормального життя після будь-яких травм та операцій. Ви можете сказати: “У мене не було серйозних травм, навіщо мені відновлюватися?” Справа в тому, що всі ми іноді отримуємо мікротравми. Ми не помічаємо ці невеликі ушкодження, але вони здатні завдати шкоди організму. Наприклад, ви забили ногу, кілька днів накульгували, в результаті з’явиться новий руховий патерн, до якого організм швидко звик, пізніше це може призвести до болю в спині. Хірург у поліклініці навряд чи знайде зв’язок між цими подіями, а фахівець із медичного фітнесу — так.

Вдаримо по болю! Ударно-хвильова терапія в Аксіс!

Вдаримо по болю! Ударно-хвильова терапія в Аксіс!

Болі в спині та суглобах – ці симптоми знайомі хмельничанам будь-якого віку, статі та комплекції. На нашій опорно-рухової системі «тримається» рухливість та витривалість всього організму. А тому вистачає й ризиків: один незграбний рух, спортивна травма — і життя ділиться на «до» та «після».

З будь-якою подібною проблемою можна прийти в Аксіс — це центр реабілітації хребта та суглобів. Тут пацієнт може пройти шлях від виявлення проблеми до повного одужання – центр славиться штатом професіоналів та укомплектований передовим європейським  обладнанням.

Комплексні УЗД обстеження в Аксіс

Комплексні УЗД обстеження в Аксіс

Будь-який лікар підтвердить, що найкращим способом знизити ризик будь-якого захворювання є профілактичне обстеження. І проводити такі обстеження потрібно регулярно. Щорічний CHECK-UP (чекап) дозволить вашому лікарю скласти максимально об’єктивну та актуальну картину, а також своєчасно розпізнати найменші відхилення.
У зв’язку з цим лікарями Центру реабілітації хребта та суглобів рекомендовано щорічні Check-Up кардіологічної та нервово-судинної системи організму.

5 запитань про електронейроміографію

5 запитань про електронейроміографію

ЕНМГ – це широкий спектр діагностичних процедур, за допомогою яких досліджується прохідність імпульсу по нервах у відповідь на його стимуляцію низькочастотним струмом. 

Досить терпіти біль в спині! Безопераційне лікування в Аксіс!

Досить терпіти біль в спині! Безопераційне лікування в Аксіс!

Скарги на біль в спині, одна з найчастіших причин звернень за медичною допомогою. І, як правило, запізнілих. Побоюючись операції, пацієнти дотягують до останнього, йдучи «здаватися» нейрохірургу, коли вже зовсім не під силу.

Про своєчасне лікування болю в хребті та суглобах без операцій, розкаже наш експерт – лікар ортопед-траматолог Кібіцький Владислав Аркадійович 

ЗАПИС НА ПРИЙОМ